ჩაი ჩინური კულტურის განუყოფელი ნაწილია, რომელიც დღესდღეისობით მსოფლიოს ნებისმიერ წერტილში საზოგადოების ყოველდღიური ცხოვრებაშია დამკვიდრებული. საქართველოში ჩაის მე-18 საუკუნიდან გაუგეს პირველად გემო, ხოლო ერთი საუკუნის შემდეგ კი უშუალოდ ადგილობრივი მოყვანაც დაიწყეს. ცოტამ თუ იცის საქართველოში ჩაის კულტივაციის ისტორია. ამ წიგნიდან გაიგებთ თუ როგორ მოხვდა ახალგაზრდა ჩინელი სპეციალისტი- ლიუ ძუნჭოუ (ლაო ჯონჯაო) საქართველოში და დიდი ძალისხმევით საფუძველი დაუდო ქართული ჩაის ისტორიას.
წიგნის ავტორი, შემადგენელი და მთავარი რედაქტორი- ნინო დაღუნდარიძე
რედაქტორი- ნინო ნადარაია
მხატვარი- ლიუ ყანდარელი-კუანვენი
წიგნში გამოყენებულია სურათები ლიუ ყანდარელ-კუანვენის საოჯახო ალბომიდან
წიგნის ნახვა და გადმოწერა შესაძლებელია შემდეგი ლინკიდან:
https://drive.google.com/file/d/1cYRdJqqsYIQ4rYGGdNZ1utHlrn7NZ39b/view?usp=sharing
Discussion about this post